Ingrediënten

Pasta (52%): tarwemeel, gepasteuriseerd scharrelheelei 20%, harde tarwegriesmeel, water. Vulling (48%): mozzarella kaas 23% (melk) zout, stremsel, ricotta kaas 21% (melkwei room (melk), zout, zuurteregelaar: citroenzuur), paneermeel (tarwemeel, zout, gist), tomatenpuree 18%, zonnebloemolie, basilicumpasta 3,5% (basilicum 89%, zonnebloemolie, zout), lactose, melkweipoeder, zout.

Allergietekst

Kan sporen van schaaldieren, vis, soja en noten (walnoten) bevatten. 

Bereiding en gebruik

Gaar Koken.

Kook instructies:

1. Strooi de pasta in een ruime hoeveelheid kokend water en voeg wat zout toe.

2. Roer de pasta voorzichtig los.

3. Laat de pasta gedurende 2 tot 3 minuten koken.

4. Giet de pasta af en serveer direct.

Opslag

Gekoeld bewaren (max. 7°C). Verpakt onder beschermde atmosfeer. Na openen 3 dagen houdbaar in de koelkast (max. 7°C). Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde verpakking.

 

Contact

Adres:
Hoorn 128 - 2404 HJ Alphen a/d Rijn
Telefoon: T +31 (0)10 82 00 301
Mobiel: M +31 (0)6 83 247 622
E-mail: administratie@vanzon.fresh-foods.nl

Volg ons