Tortelloni met Tomaat, Mozzarella en Basilicum
Ingrediënten
Pasta (52%): tarwemeel, gepasteuriseerd scharrelheelei 20%, harde tarwegriesmeel, water. Vulling (48%): mozzarella kaas 23% (melk) zout, stremsel, ricotta kaas 21% (melkwei room (melk), zout, zuurteregelaar: citroenzuur), paneermeel (tarwemeel, zout, gist), tomatenpuree 18%, zonnebloemolie, basilicumpasta 3,5% (basilicum 89%, zonnebloemolie, zout), lactose, melkweipoeder, zout.
Allergietekst
Kan sporen van schaaldieren, vis, soja en noten (walnoten) bevatten.
Bereiding en gebruik
Gaar Koken.
Kook instructies:
1. Strooi de pasta in een ruime hoeveelheid kokend water en voeg wat zout toe.
2. Roer de pasta voorzichtig los.
3. Laat de pasta gedurende 2 tot 3 minuten koken.
4. Giet de pasta af en serveer direct.
Opslag
Gekoeld bewaren (max. 7°C). Verpakt onder beschermde atmosfeer. Na openen 3 dagen houdbaar in de koelkast (max. 7°C). Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde verpakking.